به دنبال ابزاری هستید که بتوانید بیش از هر زمان دیگر از آن برای تعمیرات و ساخت وسایل کوچک و خانگی استفاده کند؟ دنیای ابزار آلات آنقدر پیشرفت کرده است که شاید وجود هر کدام از آنها در منزل ضروری باشد. دریل شارژی یکی از آنهاست.
دریل ها به دو مدل شارژی و برقی طراحی شده اند که نیروی محرکه هر دو جریان برق می باشد. انواع دریل شارژی با ذخیره کردن نیروی برق در خود، برای مکان هایی که دسترسی به پریز برق دشوار است، استفاده می شوند. در عین حال دریل های برقی قدرت بیشتری داشته و به مراتب سنگین تر هستند. با این که جابجایی و حمل و نقل این نوع با مشقت همراه است، اما برای انجام کار های سنگین که به قدرت بیشتری نیاز دارند مناسب است.
اولین سوالی که ممکن است برای هرکس پیش بیاد این است که دریل شارژی بهتر است یا برقی ؟ پاسخ به این سوال تا حد بسیار زیادی بستگی به نوع پروژه دارد. برای مثال دریلهای برقی قدرت بسیار بالاتری در مقایسه با دریلهای شارژی دارند که آنها را برای پروژههای سنگین صنعتی ایدهآل میکند اما اگر در محلی از دریل استفاده میکنید که در دسترسی به برق محدودیت دارید یا فضای آن به گونهای است که نیاز به آزادی عمل بیشتری دارید بهتر است از دریل شارژی استفاده کنید.
در ادامه این مقاله با ما همراه باشید تا این ابزار کاربردی را معرفی کنیم و در نهایت تفاوت بین آن ها را بیان کنیم.
تفاوت دریل شارژی و دریل برقی چیست ؟
اگر بین خرید دریل برقی و دریل شارژی شک دارید بهتر است مهم ترین نکته این است که نوع هدف و نیازتان از خرید دریل را در نظر بگیرید.
آیا کار شما به صورت کارگاهی و کارهای بزرگ و صنعتی است یا صرفا برای انجام امور روزانه در خانه یا کارگاه کوچک خود قصد خرید دریل را دارید؟؟؟ با توجه به شناخت هدفتان از خرید دریل، موارد زیر می تواند عامل انتخاب برتری یکی از دریل های برقی و شارژی برای شما باشد.
اگر قصد دارید دریل را برای تعمیرات منزل خریداری نماید، شاید نوع شارژی آن بیشتر برای شما مناسب باشد. از آنها میتوانید برای باز و بسته کردن پیج نیز استفاده نمایید. کار کردن با آنها چندان پیچیده نیست و برعکس دریلهای سیم دار، قدرت زیادی برای مهار کردن آنها نیاز نخواهد بود.
معمولا انواع خانگی آن ولتاژی بین ۱۲ تا ۱۸ ولت دارند. با استفاده از آنها به راحتی میتوانید طیف وسیعی از کارهای تعمیراتی منزل را انجام دهید. هر چه میزان ولتاژ بالاتر باشد، به همان میزان دستگاه به باتری سنگین و بزرگتری نیاز خواهد داشت، به همین دلیل وزن آن نیز افزایش مییابد. بنابراین اگر به دنبال انواع سبک آن هستید، بهتر است به سراغ ولتاژهای پایینتر بروید.
انواع دریل شارژی
دریل شارژی با توجه به نوع موتور به ۲ دسته براش و براشلس تقسیم می شود. در مدل براشلس به جای ذغال از آهن ربا استفاده شده است و مزیت های مخصوص به خود را دارد.
مزایای دریل شارژی
- در صورت داشتن یک باتری یدک نگرانی بابت کار در یک روز کاری کامل نخواهید داشت.
- انواع مختلفی دارد و برای انجام کارهای مختلف می توانید روی انواع آن حساب کنید.
- سبک بوده و به راحتی جابهجا میشود. سبک بودن سبب میشود تا کار کردن با آنها نیز به مراتب آسان تر باشد. این موضوع زمانی که قرار است در ارتفاع و در شرایط نامتعادل کار کنید، اهمیت خود را نشان خواهد داد.
- برای دریل کاری نقاط کور و تنگ بسیار مناسب است.
- باتری آن از قدرت خوبی برخوردار است.
معایب دریل شارژی
- قدرت موتور آن برای انجام کار های بزرگ و سنگین مناسب نیست.
- اگر به دلایلی شارژ کردن باتری را فراموش کرده باشید، به ناچار باید زمان مشخصی را صرف شارژ باتری کنید تا بتوانید با آن کار کنید.
- در صورتی که برای مدت طولانی باتری دریل کار نکند نه تنها طول عمر آن کاهش می یابد بلکه ممکن است از کار افتاده شود. به همین دلیل لازم است حتی اگر با دریل کار خاصی ندارید هر چند وقت یک بار آن را روشن کنید تا باتری آن آسیب نبیند.
- مناسب انجام پروژههای سنگین نیست.
- در طولانی مدت نمیتوانید از آنها استفاده کنید.
- شارژ کردن آنها زمانبر است.
اجزای سازنده دریل شارژی
1. باتری
2. گشتاور
3. سه نظام
4. مکانیزم چکشی
5. لامپ LED
6. کنترل سرعت
7. ولتاژ
کلام آخر
به طور کلی دریل های شارژی نسبت به نمونه های برقی، به تعمیر و نگهداری کمتری نیاز دارند. همچنین به دلیل به همراه داشتن کیت ابزار شامل صد ها شماره مته و سر پیچ گوشتی بسیار به صرفه هستند. هزینه این گونه از ابزارآلات به کیفیت، تجهیزات، برند، ولتاژ، نوع باتری و… بستگی دارد. شما می توانید انواع دریل های شارژی را از سایت ابزار یراق بهروز با ضمانت اصالت و سلامت فیزیکی کالا تهیه کنید .